grimme havemøbler

Bedste tilbud på haveborde og havestole

By admin

juni 19, 2024

Selvom sommeren er over, kan du stadig købe havemøbler året rundt. Faktisk kan det i mange tilfælde være en fordel, da mange af møbelbutikkerne er desperate i deres lavsæson. Derfor finder du oftest alle de bedste tilbud i vinterhalvåret, hvor der er rig mulighed for at gøre et kup på møbler til haven.

Derfor har jeg selvfølgelig også været på nettet at kigge på nye havemøbler, nu hvor sæsonen er slut! Og faktisk har jeg fundet mig et ret så fint havebord.

Fantastisk flot havebord

Selvom haven er fyldt godt op med både stole, borde, loungemøbler og bænke, så er der selvfølgelig altid plads til lidt forbedringer. Min indretning i haven bærer i høj grad præg af den lidt nymoderne og minimalistiske stil – derfor er de fleste af mine møbler skåret i teaktræ.

En af de webshops som jeg plejer at tage et kig på er bl.a. Havemøbelshoppen, som altid har et godt udvalg til kanon skarpe priser, når der skal sælges ud omkring efteråret.

I år fangede deres udvalg af haveborde min interesse, hvilket nok også skyldes at det bord, som jeg havde før, har fået en del skader henover sommeren. Vi holdte en havefest i sommer, hvor der desværre blev lavet en del ridser i træet, eftersom folk ikke altid er helt opmærksomme, når de er i en beruset tilstand.

MEN nok om det! Nu har jeg nemlig fundet et fantastisk flot havebord i teaktræ, som endda kan foldes sammen. Så kan jeg altid stille det i skuret vinteren over, så det holder længst muligt. Jeg har altid været vild med teaktræ, men det skal dog siges, at vedligeholdelsen forbundet med at pleje teaktræ selvfølgelig kan være lidt belastende i længden. Det nye havebord skal nok have en gang teaktræsolie 1-3 gange om året afhængig af, hvor hård en vinter vi får.

Du kan herunder se mit flotte nye Køln Teak Foldebord i 85×135, som er fremstillet i klassisk teaktræ på en plantage i Indonesien.

havebord i teak

Jeg fik det til blot 1.199 kr., hvilket jo er et røverkøb for et havebord! Bordet var på tilbud og koster normalt over de 1.500 kr. i højsæsonen.

Det næste på tegnebrættet

Jeg tror det næste på tegnebrættet i min have er en opgradering af mit hyggehjørne, hvor jeg godt kunne tænke mig nogle nye loungemøbler. Dem jeg har på nuværende tidspunkt kan godt være lidt kedelige – og selvom jeg er vild med rigtigt træ, så kan loungemøbler i polyrattan altså noget særligt.

Desværre fandt jeg ikke nogen gode tilbud i denne omgang, men der er jo heldigvis også længe til at sommeren kommer igen. Jeg skal jo ikke bruge møblerne her og nu, så jeg tænker der må dukke noget lækkert op til januarudsalget eller på Black Friday for den sags skyld.

About admin