Gode råd til styling af smykker

By admin

juli 18, 2024

Smykker er ofte prikken over i’et i et outfit, men hvis de ikke styles rigtigt, kan det nemt komme til at se lidt kikset ud. Derfor får du her nogle få og simple råd om hvordan du kan style dine smykker, så dit look fremstår glamourøst, elegant, feminint og personligt. 

Vælg hvilke smykker der er omdrejningspunktet

Det er nemmere at style smykker, hvis man vælger et smykke, som er omdrejningspunktet for resten af smykkerne, så hvert smykke ikke konkurrerer mod hinanden, men derimod komplimenterer fokussmykket. 

Når du skal vælge smykker, er det vigtigt at huske på, hvad du har på. Det er fordi tilbehør ikke altid spiller godt sammen. Hvis dit outfit indeholder en masse farver og mønstre, ønsker du ikke at tilføje endnu et lag med en tung halskæde eller et bredt armbånd. Ligeledes, hvis dit tøj er alt i neutrale toner og enkle former – som jeans, en t-shirt og sneakers – vil du gerne tilføje mere “spice” via tilbehør (såsom flotte guldøreringe eller seje solbriller).

Når du styler smykker med et outfit, så prøv at vælge smykker, der komplementerer hinanden i stedet for at konkurrere om opmærksomhed. For eksempel, hvis nogen bærer sorte bukser med en hvid skjorte, men har røde sko, som de virkelig elsker: smykkerne til dette outfit bør ikke tage fokus fra de røde sko, men i stedet komplimentere dem. Det samme gælder mønstre. Vælg dog et mere neutralt outfit, hvis du ikke ønsker, at alle skal stirre på dine røde sko. 

Vær opmærksom på, hvad der er moderne lige nu

Du ønsker ikke at gå ud med smykker, der ikke er moderne. Udseendet på dit outfit vil blive ødelagt, hvis du matcher det med umoderne smykker. 

Hvis du er usikker på, hvad der er populært lige nu, så tjek modemagasiner eller undersøg hvilke smykker, der bruges af de kendte og andre med god smag. Med smykker kan man dog også nemt finde tidløse smykker, der aldrig går af mode. Disse er ofte enkle og elegante. Georg Jensen ringe er tidløse smykker, og netop derfor går disse smykker ofte fra generation til generation i en familie. 

About admin