Sådan skjuler du lydkabler

By admin

juni 19, 2024

Når man skal indrette sin bolig, vil der være nogle faste problemer, som de fleste løber ind i på et eller andet tidspunkt. Det er sådan nogle små ting, som egentlig ikke har den store indflydelse på det fulde udtryk, men som samtidig også kan virke utrolig irriterende. Dog er det også ting, som de fleste bare vil lade være med at gøre noget ved, på trods af, at det på en daglig basis irriterer synet. For det er nemlig ting, som egentlig ikke har en praktiske gene, men som blot er irriterende at se på. Derudover er det gerne ting, som man ikke har en egentlig løsning til, men som man ofte kommer til at gøre et eller andet halv og hjemmelavet med. Vi har derfor fundet lidt inspiration til indretning her, som artiklen herunder tager udgangspunkt i.

En af de ting, som særligt falder ind i denne kategori, er lydkabler. De fleste har lydkabler i en eller anden forstand i deres bolig, og mange lader dem blot hænge fremme, på trods af, at de både er grimme og samler støv. De fleste har altså behov for en præcis løsning til, hvordan man let kan skjule sine lydkabler uden, at det kræver den helt store gør det selv pakke i form af kreative idéer og halve løsninger.

Køb rør, der kan skjule din lydkabler

Selvom det umiddelbart lyder simpelt, er det de færreste, der reelt set gør brug af disse. Man kan nemlig få rør, som kan indfange ens lydkabler, og som man herefter kan klistre fast til vægen. Selvom det umiddelbart også kan lyde som en grim løsning, handler det i høj grad om, at man finder noget langt mindre i øjenfaldende end de sorte lydkabler, samt at man får sat dem i orden, så de ikke bare ligger hulter til bulter, mens de samler støv. På den måde får man også et bedre overblik i forhold til sine kabler, hvis ens fjernsyn for eksempel står i nærheden af anlægget, og man derfor ikke kan kende forskel på de mange kabler.

Den lette løsning til at skjule sine lydkabler

Dog behøver man ikke at tage ud for at købe disse rør, da der findes en anden løsning, der godt nok ikke er nær så effektiv i sit skjul. For selvom man fortsat kan se lydkablerne, har det altså en skjulende effekt, når man vælger at klistre sine lydkabler op af panelet. Dette gør dem nemlig langt mere diskrete, og de virker dermed også skjulte.

About admin