tom ford solbriller

Sommerens bedste køb: Tom Ford solbriller

By admin

juni 19, 2024

Hver evig eneste sommer bruger jeg alt for mange penge og formår næsten altid at skifte det meste af garderoben ud. Hver evig eneste efterår står jeg tilbage med en masse bluser og kjoler, som stadig har prismærke på, fordi vejret ikke har været godt nok til at nå at gå med det hele. Og hver evig eneste sommer året efter står jeg med en garderobe, der ikke er aktuel og stilfuld længere. Derfor er jeg meget stolt af mine valg denne sommer. I år har jeg nemlig købt mig et par nye Tom Ford solbriller. Og med dem behøver jeg kun ét par solbriller, fordi disse Tom Ford solbriller er så flotte. Og dem har jeg gået med hver dag.

Det kan betale sig at investere i et par Tom Ford solbriller

I hvert fald for mit vedkommende. For selvom mange måske ville mene, at disse Tom Ford solbriller ligger i den lidt for dyre ende, så er det ikke min holdning. Der findes solbriller, som er langt dyrere end disse Tom Ford solbriller, og det er ikke ensbetydende med, at de er mere “moderigtige”.

Tom Ford er nemlig et meeega lækkert modebrand, og de formår ikke bare at følge med tidens trends – de sætter tidens trends. Og når det kommer til deres Tom Ford solbriller, så er der ingen, der skal sige, at de ikke er i den fedeste kvalitet, for det er de. Og så er de tidløse i deres designs. Det er lige noget, jeg har brug for.

Jeg har brugt mine Tom Ford solbriller i alt slags vejr

Nu har denne sommer jo været ekstraordinært varm i Danmark, så jeg kan faktisk ikke helt tillade mig at sige, at jeg ikke har haft mulighed for at bruge min garderobe. Det har jeg i den grad haft mulighed for i år, og der hænger heller ikke nær så mange bluser og kjoler i skabet med prismærker på, som der har gjort de andre år.

Det gode vejr har nu også gjort mig endnu mere afhængig af mine Tom Ford solbriller. I sommerferien er der faktisk ikke gået én dag, uden jeg har haft mine Tom Ford solbriller på eller med i tasken. Selv de enkelte dage i august måned, hvor vejret var lidt gråligt… Der havde jeg mine Tom Ford solbriller på.

Hvis bare alt sommertøj var ligesom disse Tom Ford solbriller. Trendsættende, moderigtige, tidløse… Og helt vildt lækre. Mine Tom Ford solbriller har uden tvivl været sommerens bedste køb. De har været så godt et køb, at jeg godt kunne finde på at bruge dem til vinter også. Det er vel altid tilladt at gå med solbriller, hvis de får dig til at se godt ud.

About admin