Yndlingsrestaurant i Roskilde

By admin

juni 19, 2024

Når jeg skal ud og spise i Roskilde er der er et særligt sted jeg tager hen. Det er både om det er med familien, vennerne eller hvis jeg har et frokostmøde. Der jeg tager hen er La Rustica som er en italiensk restaurant Roskilde. Jeg er glad for at have stiftet bekendtskab med dette sted. Det er nogle dejlige lokaler og en særdeles god betjening. Derudover er det fremragende italiensk mad de servere. Du kan måde spise på italiensk restaurant Roskilde La Rustica til brunch, frokost og aftensmad. Jeg synes det er en rigtig god italiensk restaurant i Roskilde og klart min favorit.

Den italienske restaurant i Roskilde, mener jeg er den bedste af sin slags og jeg ved jeg ikke er ene om den holdning. Jeg kender mange der altid tager på La Rustica når de vil have italiensk til aften eller frokost. Mange besøge også La Rustica til brunch i Roskilde og nyder deres store brunch buffet.

italiensk restaurant roskilde

Pasta på menuen

Når jeg besøger den italienske restaurant La Rustica vælger jeg tit deres pasta retter. Det kan både være deres tortellini, ravioli, spaghetti og flere forskellige pasta. De har styr på deres madkundskaber nede på den italienske restaurant i Roskilde må jeg sige. Her gang jeg kommer forbi og ved hvilke ret jeg vælger det velsmagende og de udvælger gerne en vin der passer til hvis vi ønsker det til maden. Det bliver ofte en italiensk vin, og det er for det meste en valg der er spot on og passer til maden. Jeg har stor respekt for deres arbejde og det går rigtig meget op i det. Det kan smages i maden. Til dessert er det hos børnene et stort hit med dessert og italiensk is, men fruen og jeg tager en kop kaffe. Vi er svært tilfredse med at der er en italiensk restaurant i Roskilde. Det er alt andet lige en meget nemmere at få en smag af Italien på en hverdagsaften på den måde. Det siger jeg fordi den italienske restaurant også laver mad til take away, så hvis den står på take away i Roskilde vælger jeg også La Rustica uden tøven.

About admin